Vlahović i Tapušković stigli u OFK Beograd

Nova pojačanja u OFK Beograd

Vlahović i Tapušković stigli u OFK Beograd

D. Vejo

Do početka šampionata u Srbiji, klubovi broje sitno. Neki igrači su odlazili a neki stizali, kako bi timovi stvorili što kvalitetniji sastav za proljetni dio sezone. Istu stvar, uradio je i OFK Beograd, u klub su, u 5 do 12 kada je u pitanju prelazni rok, stigla nova pojačanja.

Tim sa Karaburme osvježio je vezni red, pa je tako iz Podgoričke Mladosti stigao Nemanja Vlahović, te Ivan Tapušković doskorašnji igrač Voždovca, što govori o tome koliko su ozbiljni u nastavku sezone.

Ipak, dok neki dolaze, neki su svoje kofere spakovali i otisnuli se u novu sredinu. Stameni napadač Romantičara, Miljan Škrbić odlučio je da napusti klub i obuče dres novosadske Vojvodine. Ovaj iskusni egzekutor, prošao je sve omladinske pogone Beograđana, ali se ipak za dalji tok svoje karijere odlučio u jednom od konkurenata istih. 

Pored njega, želju da potraži novi klub, imao je i štoper plavo-bijelih Mihailo Milutinović, koji će kroz nekoliko dana znati gdje nastavlja svoju fudbalsku karijeru.

Cilj tima sa Karaburme je što bolji rezultat i plasman na tabeli u drugom dijelu sezone. Ka ostvarenju cilja, kreću već u subotu, gdje će kao domaćini dočekati ekipu Partizana. Utakmica počinje u 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi