Čelnici Juventusa svojim potezom šokirali Dušana Vlahovića!

Tvrde italijanski mediji

Čelnici Juventusa svojim potezom šokirali Dušana Vlahovića!

Esmer Oštraković

U januaru 2022. godine Juventus je odlučio da se "isprsi", te je platio veliku sumu novca kako bi osigurao potpis Dušana Vlahovića iz Fiorentine.

Ipak, njegova avantura u Juventusu bi mogla završiti dosta brže nego što se to očekivalo i to nakon samo godinu dana.

Juventus će se, kako prenose italijanski mediji, u januaru pokušati riješiti Vlahovića, a najveći razlog je finansijska situacija u klubu.

Naravno pod finansijskom situacijom misli se na skandal u kojem se našao Juventus u posljednjih nekoliko sedmica.

Ovu odluku su čelnici Juventusa donijeli jer znaju da u ovom trenutku Vlahović kotira jako visoko, barem kada je cijena u pitanju.

Oni su tako ubijeđeni da mogu vratiti novac koji su platitli Fiorentini, a vjeruju i da mogu zaraditi nešto novca.

Podsjetimo, Juventus je prije skoro godinu dana Fiorentini platio 81.6 miliona eura, a poznato je i koliko traže za njega.

Naime, cijena za koju bi sada Juventus prodao Vlahovića je 90 miliona eura, te će uraditi sve da ga prodaju za tu cifru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, pronašli su i zamjenu za njega, a radi se o Jonathanu Davidu iz Lillea kojeg bi morali platiti oko 40 miliona eura.

Ostaje da vidimo da li će se tvrdnje italijanskih medija ostvariti, te ukoliko se ostvare gdje će karijeru nastaviti Dušan Vlahović.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starigrad01
Ova levatina bi grijala klupu u Stupčanici iz Olova
7 0
E.Car
Skontali da su kupili panj. Dat će ga i za 20m.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi