Vlasnici Uniteda ne mijenjaju mišljenje: Solskjaer i dalje ima podršku
Solskjaer i dalje ima podršku čelnih ljudi Uniteda

Tim sa Old Trafforda ruši sve negativne rekorde

Vlasnici Uniteda ne mijenjaju mišljenje: Solskjaer i dalje ima podršku

S. Pašalić

Porazom od Newcastlea jučer na St. James Parku rezultatom 1:0, Manchester United se doveo do toga da ima najgori start u Premier ligi u posljednjih 30 godina.

Tim sa Old Trafforda nakon osam odigranih kola ima samo devet osvojenih bodova i nalazi se na 12. mjestu na tabeli, a za vodećim Liverpoolom zaostaje već 15 bodova.

United je muči ove sezone i to je očigledno, a Ole Gunnar Solskjaer nikako da pronađe dobitnu kombinaciju i ostvari nekoliko vezanih pobjeda.

Zbog svega je Norvežanin izgubio povjerenje navijača Uniteda koji su u velikom postotku za njegov odlazak, ali čini se da od toga zasad neće biti ništa.

Naime, engleski mediji navode da je izvor sa Old Trafforda rekao kako će Solskjaer i dalje voditi United s obzirom da je dobio podršku porodice Glazer i potpredsjednika Eda Woodwarda.

Također se navodi kako pozicija Solskjaera nije ugrožena jer u klubu i dalje vjeruju u njegov dugoročni program.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emir_89
Boli njih briga za rezultat United njima zaradjuje novac a to je chifutima najbitnije .amu im .ebem
2 1
Grohot
Tako jee, idemo do kraja hshhhs:)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi