Vlastitu sreću stavio je ispred kineskog novca

Suarez odbio da ide u Kinu

Vlastitu sreću stavio je ispred kineskog novca

Edmir Škorić

Urugvajski napadač Luis Suarez odbio je da ode u Kinu.

Luis Suarez odbio je zapanjujuću ponudu iz Kine i odlučio je ostati u Barceloni, prenosi Mundo Deportivo, novine bliske katalonskom klubu.

Urugvajski napadač dobio je veliku ponudu, Mundo Deportivo je naziva "vrtoglavom i neodoljivom", ali to nije bilo dovoljno da se sjajni napadač odrekne Barcelone.

Iako u 2020. godini puni 33 godine i često je isticao da je svjestan da klub traži njegovu zamjenu, smatra se da će ostati barem još jednu sezonu zajedno s Leom Messijem na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, i dalje se spominje da će se formirati MSN za novu sezonu, odnosno da će se Suarezu i Messiju u napadu pridružiti Neymar, koji je i dalje u PSG-u, ali konstantno želi da se vrati kod svojih prijatelja.

Inače, Suarez ima ugovor s Barcom do 2021. godine, a vlastitu sreću stavio je ispred kineskog novca.

Top Komentari

Dobojlija
E pa nema vise ni kineskog novca ,nedavno su u kineskoj ligi donijeli odluku da se.place igracima skresu
2 0
HariTz11
Pa nije baš da je do sada igrao za socijalu..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi