11

Komentari (11)

Adohordas
Nista cudnonovaj prelazni rokk kao i svaki povezace 30 imena sa sSarajevom i od toga ce dvojica potpisati.
MKB10F16
Drobarov hljeb u mlijeko
pjanke.sa
Po ovome ode i Dupovac. Bilo bi to divno. I Lazic nam je bio labav ali Dupe ga je bas pretjerao.
Shaba
Jasta. Ma kod Dupe me nerviralo lik medju najiskusnijim a cesto pravi neke nerezonske poteze, bespotrebne faulove. Nas je, gotivim ga, al stvarno je ove sezone bio kriza.
pjanke.sa
Moj @Shaba jos dvojicu u sredini i dva napadaca i mislim da je dosta da izborimo Europu a 2023/2024 prvo mjesto i mozda dupla kruna.
Adohordas
Ma Dupovac nebi mogo igrat u Jedinstvu iz Bihaca vjeruj mi drug,prelosss je nikad ni nije bio dobar ono kad smo osvojili samo je imo srece sto je bio u dobroj ekipi
pjanke.sa
On, Velkoski, Ahmetovic, Heba mozda moze jos jednu sezoni ko zamjena ulaziti, dati im po znacku i dres, hvala i nek idu u penziju.
vence
Pa zasto trcite pred rudu ssba?
SeoRusilac
Kako ce uklopiti toliko nagomilanih igraca bas me zanima.
nedoni46
Ima 5+ dogovorenih raskida ugovora, ceka se prozivka da se to ozvanici. No sikiriki
zgembo.popuslic
Tako je najbolje, hajmo svaku sezonu otjerat 5+ igraca i dovesti novih 5+ igraca i onda ih pola sezone uigravat i na kraju opet sve ispocetka. Ne mislim ovdje samo na Sarajevo nego i na ostale klubove a skoro svi to rade
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti