Vojvodić na Marakani srušio lidera na tabeli

Prva liga Srbije

Vojvodić na Marakani srušio lidera na tabeli

S. Mlaćo

Nogometaši Radničkog 1923 iz Kragujevca koje sa klupe predvodi bh. stručnjak Darko Vojvodić jučer su upisali važnu pobjedu na gostovanju u Beogradu kod Grafičara. 

Grafičar je inače drugi tim Crvene Zvezde i svoje utakmice igra na Makarani, a u ovaj meč je ušao kao veliki favorit i sa liderske pozicije.

Ipak, bh. stručnjak je sjajno 'pročitao' sve mane i slabosti lidera na tabeli i na kraju je Radnički slavio 2:0.

Nakon prvog poluvremena mreže su mirovale, da bi u posljednjih deset minuta Radnički stigao do tri boda. Najprije je u 80. minuti pogodio nakon lijepe akcije Nikodijević, a zatim minutu prije kraja sa 11 metara Varjačić.

Navijači Radničkog velikim aplauzima nagradili su svoje ljubimce, a velike ovacije dobio je Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radnički je sada na 11. mjestu sa 19 osvojenih bodova, no sa malim zaostatkom za timovima iz gornjeg dijela tabele.

Top Komentari

manijakKladusa
pa je*o ja sve ako je covjek procitao tekst prije objave
1 1
gaziiiiJAaaa
Kad pomislis da je zaista rijec o PRVOJ ligi SRBIJE, shvatis da je TEKST pisao Mlaćo, i skontas da je to 2 liga SRBIJE..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti