Vojvodić uspješno debitovao u novom klubu

"Novi trener je uveo novu energiju"

Vojvodić uspješno debitovao u novom klubu

S. Mlaćo

Darko Vojvodić uspješno je debitovao na klupi srbijanskog prvoligaša Radničkog 123 iz Kragujevca.

Danas je Radnički na svom stadionu ugostio Zlatibor iz Cajetina (1:0).

Jedini pogodak postigao je u 45. minuti Zdravković i do kraja se rezultat nije mijenjao.

Vrijedi istaći da su gosti do kraja meča ostali sa deset nogometaša, s obzirom da je Jovanović morao pod tuš u 87. minuti.

Radnički se trenutno nalazi na devetom mjestu sa četiri boda zaostatka za vodećim Metalcem.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Pobeda crvenih na Čika Dači! Novi trener uneo je novu energiju u tim što je publika prepoznala i nagradila aplauzom. Pobedom se vraćamo u pobednički ritam. Napred crveni!", stoji na stranici Radničkog.


Vojvodić je ranije kao trener bio angažovan u zvorničkoj Drini, Slobodi, Radničkom iz Lukavca, Gošku, Slaviji, Zvijezdi Gradačac, Slogi Simin Han, odnosno današnjem Tuzla Cityju te Borcu iz Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi