Vojvodić: Odigrali smo taktički odličan meč, ali sretnija ekipa ide dalje

Trener Olimpika za SportSport.ba

Vojvodić: Odigrali smo taktički odličan meč, ali sretnija ekipa ide dalje

Fudbaleri Olimpika ispali su danas iz Kupa Bosne i Hercegovine iako su odigrali gotovo odličan meč na Pecari protiv Širokog Brijega. 

Širokobriježani su prošli tek nakon penala, a ekipa koju s klupe predvodi Darko Vojvodić pokazala je taktički besprijekornu igru te pokazala da već u ovom momentu može igrati Premijer ligu BiH.

Vojvodić je nakon meča za portal SportSport.ba iznio prve utiske.

"Mogu reći da smo taktički besprijekorno odigrali meč, ali sretnija ekipa je prošla daljde. Ne bi bilo nezasluženo da smo to na kraju bili i mi. Odigrali smo odličan meč, taktički izvanredan i trkački također. Ostaje žal jer smo pokazali dosta, ali nismo prošli dalje, ali šta je- tu je", kaže Vojvodić.

Sarajevski tim se sada okreće Prvoj ligi Federacije. Prvi proljetni susret igra protiv Slavena iz Živinica.

"Mi smo favoriti i tako se ponašamo. Na dobrom smo putu da se vratimo u Premijer ligu, izrastamo u pravu ekipu. Ipak, moramo biti oprezni jer je ova liga nepredvidljiva. Dobro smo se spremili, trkački smo na sjajnom nivou, igramo taktički besprijekorno i očekujem dobru partiju".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Premijer liga BiH je jedini cilj za tim s Otoke.

"To nam je jedini cilj, idemo prema njemu krupnim koracima i vjerujte mi da nas na tom putu ništa neće zaustaviti", jasno je poručio strateg Vukova s Otoke.

Top Komentari

BlueBoys
Boba vam je falila da vam bude dobro....:) steta stvarno mogli ste s nama u polufinalu....:)
3 0
Plavi21
Bravo Vukovi!!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi