Vojvodić: Ponosan sam što smo najuspješniji tim proljeća

Trener GOŠK-a za SportSport.ba

Vojvodić: Ponosan sam što smo najuspješniji tim proljeća

M. Maksimović

GOŠK je u posljednjoj utakmici 21. kola Prve lige FBiH porazio Zvijezdu (1:0) i ostao u korak s liderom Travnikom. 

Trener Gabeljana Darko Vojvodić zadovoljan je zbog rezultata, a još ga više raduje forma njegovih izabranika koji iz kola u kolo igraju sve bolje.

“Pobjeda i bodovi u ovom trenutku su najvažnije, prije svega iz razloga što smo igrali protiv kvalitetne i čvrste Zvijezde. Nismo im dozvolili da nas ugroze s izuzetkom prilike koju su imali na samom otvaranju. Mi smo s druge strane mogli postići još golova. Važno je da ne gubimo ni protiv favorite na gostovanjima, ovaj proljetni dio je teži za igrati, a mi smo u njemu bolji nego jesenas. Ponosan sam što smo bodovno najuspješniji tim proljeća”, kaže trener Darko Vojvodić.

U narednom kolu GOŠK će u još jednom derbiju biti gost Sloge u Siminom Hanu koja igra sve bolje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Idemo i gore igrati, pa šta nam Bog da. Važna utakmica za nas, uostalom kao i sve dosad, oni su kvalitetni, a kvalitetni smo i mi”, dodao je Vojvodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi