Vojvodić: Rutinska pobjeda, bit će to još bolje

Olimpik nadigrao Slaven

Vojvodić: Rutinska pobjeda, bit će to još bolje

S. Mlaćo

Olimpik je uspješno otvorio drugi dio sezone. Vukovi sa Otoke savladali su rutinski Slaven 2:0.

Strijelci za Olimpik bili su Mojović i Čizmić.

Svoje viđenje meča dao je trener Olimpika Darko Vojvodić.

"Prvo kolo, teško je igrati, a igrali smo u srijedu Kup. Teren je bio lošiji, ali rutinska pobjeda. Volim to, 1:0, 2:0. Djelovali smo čvrsto, snažno, bilo je i panike, ali sve je to normalno. Kako prvenstvo budemo odmicalo, bit će sve bolje i bolje", kazao je Vojvodić.

Na današnjem meču istakao se golman gostiju.

"Svako svakoga može iznenaditi u ovoj ligi. Vjerujem da će Slaven već u narednom kolu pokazati svoju snagu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik u narednom kolu gostuje Travniku.

Top Komentari

yess81
Kako te nije sramota bolan pa dati ovakvu izjavu konju jedan, danas ti je Slaven ocitao lekciju i tebi i tvojim napumpanim imenima od igraca, jos tamo vrijedas igraca Slavena sto lezi na zemlji da je sudenje realno bilo dva crvena ste trebali imati(udaranje laktom u lice namjerno i drugi zuti na sredini terena). V..... jedna p... ti m.......
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi