Vojvodić: Zadovoljan sam odrađenim u Istri

Trener GOŠK-a

Vojvodić: Zadovoljan sam odrađenim u Istri

M. Maksimović

Radom i igrama Darka Boškovića i Stefana Petrića trener GOŠK-a Darko Vojvodić nije zadovoljan i oni neće ostati dio tima tokom proljeća. 

Stručni štab u potrazi je za kvalitetnim napadačem, dok se dolazak novog veznjaka očekuje u narednim danima. Gabeljani su se jučer vratili iz Istre gdje su nastupili na Istria Winter kupu gdje se baš i nisu dobro proveli.

“Cilj priprema u Novigradu je bio da uradimo što više treninga. Dobro smo radili i ne krijem zadovoljstvo. Na dan svake utakmice u jutarnjim satima imali smo trening, te smo nastojali maksimalno iskoristiti uslove koje smo imali. Kod igrača je osjetan umor“, izjavio je Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

On smatra da će realna slika tima biti nastupi na narednom Memorijalu Andrije Ankovića na kojemu će GOŠK imati protivnike po mjeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi