Vraća se Liga prvaka: Kvote za mečeve u Madridu i Dortmundu sve iznenadile

Zna se ko su favoriti, ali...

Vraća se Liga prvaka: Kvote za mečeve u Madridu i Dortmundu sve iznenadile

E. Čaušević

Liga prvaka se konačno vraća nakon dva mjeseca pauze utakmicama osmine finala.

Sutra na programu ćemo gledati dvije utakmice i to dva strašna okršaja. U Dortmundu će ekipa Borussije ugostiti PSG, dok će Atletico Madrid pred svojim navijačima igrati protiv aktuelnog prvaka Liverpoola.

Redsi su u fantastičnoj formi u Premiershipu gdje su skoro osigurali titulu prvaka. Liverpool je sigurno favorit protiv Atletico Madrida, ali je španski tim već dokazao da njih nikada ne treba otpisati tako lako.

Diego Simeone je prostudirao ekipu Liverpoola, a da li će Atletico imati snage u prvom meču da napravi neku razliku vidjet ćemo sutra. Što se tiče kladionica jasno je da su više na strani Liverpoola, ali takvu razliku kvota niko nije očekivao.

Jasno je da je Atletico tvrd orah na svom terenu, no kvota na pobjedu ovog tima je 3.45 KM. No, ono što je posebno sve iznenadilo jeste kvota na pobjedu Redsa. Nju možete vidjeti u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to na OVOM linku.

Što se tiče drugog duela i tu su gosti favoriti. Jasno je da je PSG-u glavna meta Liga prvaka, ali u prvom okršaju gostuju u Dortmundu gdje niko nije favorit.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kvote za ovaj meč su malo "realnije", a njih također možete pogledati u bogatoj ponudu kladionice MOZZART i to OVDJE.

Podsjećamo, sutrašnje utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se od 21 sat.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi