Vrančić sa Norwichom drži vrh, težak poraz Bešićevog Middlesbrougha
Aston Vila dotukla Bešića i saigrače

Zanimljivo je danas bilo u Championshipu

Vrančić sa Norwichom drži vrh, težak poraz Bešićevog Middlesbrougha

Samir Mlaćo

Zanimljivo je danas bilo na terenima engleskog Championshipa. Middlesbrough Muhameda Bešića poražen je sasvim neočekivano od Aston Vile 3:0.

Za goste su pogađali Chester, Abraham i Whelan, a naš Muhamed Bešić igru je napustio u 62. minuti kada je šansu dobio Braithwaite.

U ostalim susretima Blackburn je savladao Sheffiel Wed 4:2, dok su Bolton i Wigan podijelili bodove (1:1). Pobjede su upisali i Derby, Nottingam, Hull, te Norwich koji je nadigrao 3:1 Rotherham.

Mario Vrančić u sigurnoj pobjedi Norwicha nad Rotherhamom 3:1 upisao je 89. minuta. Kanarinci su lider na tabeli sa 40 osvojenih bodova, dok Leeds ima 39, a Middlesbrough 35.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi