14

Komentari (14)

dedizator
Naravno da nije bitno, ali ruku moraš pokriti - za srce te niko nije pitao
enko
Ja se dvoumim dali vise uopste da komentarisem ili da svoj status zamrznem.pozivam sve vas da od danas ako se pojavi clanak o ovom konju na ovom portalu da svi zamrznemo status do daljnjeg.
Malmi_Suomi
SRANJEŠ = mali cheto
vedin
Kako vas nije stid pisati o ovom ****etu
criticos
Okaci neko Pavelica na ruku, misli da nije bio holokaust u Jasenovcu i da se to desavalo na svim stranama podjednako i onda isti taj izjavi da nije bitno sta nosi na ruci vec sta mu je u srcu. Evo povukoh paralele i pokusavam da skontam sta mu je to na srcu. Da ga hebes ne moze biti nista dobro
Sajaga
Aludira na kapitensku traku, koja je OKO ruke, ne znaci mu toliko jer klub ima u srcu. Sta se vi odmah lozite, jeb* njega.
Keno
**** vas ovaj ceto vise
enko
Najbitnije je sto nosis u glavi,tetovazu nekako mozes skinuti ali mozak promjeniti tesko.ograniceni.
dinass
Kad su mene popljuvali ko AEK antifasisticki klub a kupuju ovakvu spodobu zbog koje ce biti i kaznjeni na kraju,kako to moze biti antifasisticki klub inteketualci-glupaci
ismirsehic
Mrs u pm ****m li ti sve istetoviraj cunu mamu ti jbm usranu majmune nafurani
Zenicanin
Pa ako nije bitno sta nosis oko ruke , istetoviraj ćunu
emanuelmacron
mrs u p materinu nacisticku
King_Kenny
...kod tebe je problem sto u glavi ne nosis nista...praznina totalna.
1601834469
Eto ti nosis… covjek zaradio milione a ti nemas za pastetu,on je glup a ti si pametan…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.