Vranješ se oglasio zanimljivom porukom: Nije bitno šta nosiš oko ruke, bitno je šta se nosi u srcu

Fudbaler AEK-a

Vranješ se oglasio zanimljivom porukom: Nije bitno šta nosiš oko ruke, bitno je šta se nosi u srcu

H. Zilić
Teme:

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ vratio se u redove AEK-a.

Vranješ je i dobio čast da bude kapiten tima, a nakon ove odluke kluba iz Atine oglasio se zanimljivom porukom.

"Nije bitno šta nosiš oko ruke, bitno je šta se nosi u srcu", napisao je Vranješ na svom Instagram profilu uz fotografiju gdje predvodi tim iz Atine.

Vranješ je u AEK došao iz ruskog Tomska 2017. godine, a nakon toga je prešao u Anderlecht, bio je na posudbi u Charleoia, da bi se u julu ove godine vratio u klub gdje se očigledno odlično osjeća.

Prvu zvaničnu utakmicu ove sezone u dresu AEK-a, Vranješ je imao u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige protiv Veleža, kada je mostarski tim nakon penala eliminisao tim iz Atine.

Iskusni 31-godišnji defanzivac je sa atinskim timom potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Super League:

Iz redova atinskog kluba izrazili su veliko zadovoljstvo što je Vranješ ponovo u klubu.

"Dobrodošao nazad Oggi. Dobrodošao kući", poručili su ranije iz AEK-a.

Top Komentari

King_Kenny
...kod tebe je problem sto u glavi ne nosis nista...praznina totalna.
23 1
Sajaga
Aludira na kapitensku traku, koja je OKO ruke, ne znaci mu toliko jer klub ima u srcu. Sta se vi odmah lozite, jeb* njega.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi