32

Komentari (32)

Bego
Nisu samo fanatikosi bili na utakmici.
Benjamingst
Znam par Srba iz RS koji su bili na par utakmica BiH Repke ovdje po USA... nose zastavu BiH, dresove itd... upoznao ih u stl mo 2013 protiv Argentine jedne druge stavili kao prijatelje ba FB... nakon par dana gledam slike postavili sa utakmice... pregledao slike njihove stare... vidim Republika Srpska zastava... volim RS.... itd... sta sad treba reci za njih ? Ima jos njih koje znam navijaju za BiH ali vole sve sto je njihovo... sta treba ih sve proglasiti da su NEPRIJATELJI???
Šargan
Koja smo mi bošnjaci stoka kad dopuštamo da nas ove ustaše i četnici poput vranješa i ilije grahovca zavadjaju.nije ni čudo što nas svako malo pokolju
Turgut
Hebi bhf to su primitivci teski. Puno godina ranije bili moZda oka sad u zadnjij nekoliko godina nit umiju da navijaju nit im je mjesto da se mijesaju u drzavne i peesonalne stvari.
AmellemA
Bauštelci su i roditelji mnogih reprezentativaca koji su igrali ili još uvijek igraju za reprezentaciju. Bauštelci su i većina ostalih navijača, a ne samo BHF. Kretenizam.
Bulle
Momak igra odlicno za reprezentaciju, tetovirali su mnogi RS i plus bh fanatikosa ima i u Holandiji i Francuskoj a i krivi su za mnoge zlocine sto su se desili...tako da...treba dobro razmislit baklje i dimovi ne prilice bas...
Chupy
Moram dati komentar. Ima ona narodna "ispeci pa reci". Lijepo je sto BHF daje podrsku na svakoj utakmici, lijepo je da navijaci uvijek imaju podrsku. Aliiii, ja nisam BHF, bio sam na 90 % utakmica reprezentacije. I Paris, i Luxem., Grcka, i sada Austrija(gdje je bilo oko 800-900 BHF i nas ostalih oko 19000). Nasi igraci se nisu naklonili BHF-u samo, nego i nama ostalim, oko 19000. Znaci Vranjes je trebao doci da pozdravi nas navijace BiH. BHF nema pravo da odredjuje ko ce igrati a ko nece, ima selektor, ima valjda i savez. S obzirom da nam je situacija u drzavi ko K, ne treba nikome ici "uz nos". Ne trebaju nikome tetovaze provokativne, isticanje krsteva, mjeseca i zvijezde itd. Te stvari treba nositi u srcu, ako je ljubav velika a ne sa tim stvarima provocirati. Republika srpska je sastavni dio BiH i to je cinjenica, da li mi to voljeli ili ne, to je stvarnost i to treba prihvatiti. Isto kao i sto je BiH suverena, nezavisna, nedjeljiva drzava, koja kao takva nekome ne pase, ali to je cinjenica i to se mora postovati. Moje misljenje je da, niti BHF a niti Vranjes nemaju pravo da narusavaju harmoniju oko i unutar reprezentacije, nego trebaju i moraju da rade na slozi i jedinstvu unutar i oko reprezentacije. Jer reprezentacija BiH mogu i bez Vranjesa i bez BHF-a. Nje je bilo i prije Vranjesa i prije BHF-a i bit ce je, a gore navedeni neka dobro "ispeku" prije nego sto izlijecu sa kojekakvim komentarima.
bujaga
Amel cosic
Kai Kaii
Prva utakmicu treba seljacicu vranjesu 90 min sve j.bati . Pa sto se Masimovicu ili nekom drugom pravoslavcu nije psovalo i zvizdalo nije i nece jer su ljudi i postuju navijace BH a ti paksu nisi dorastao dresu nase BH i zato SIKTER
Benjamingst
Amerika je spasila Bosanske Srbe jel vas nebi bilo u BiH da nisi trazili prekid rata.
Majorizirani
Gledaj cetalja sto spamaju komentare. VRANJES VAN REPREZENTACIJE!
Šargan
Ilija ustašo sta ima u minhenu?
vozdra
Ko voli BiH dolazit ce na utakmice u kakvom god sastavu igrali.Momak ostavlja srce na terenu i ne valja im...treba se ekipa sastavit po vasim zeljama pa kad se bude gubilo 90% utakmica onda bi i selektora mijenjali.Podrska nasem zmaju!
Semberija
Netrebas uopste da kommentierst ovdje
MirzaBarucic
Ti si jednostavno glup.
Blueboy
Kakav BHF to su obicne fukare koje gledaju od koga ce da kafu popiju i cekaju da im BHF dijaspora posalje koji euro.
mlacenica1
Za BiH bi bilo puno bolje da mu je ona tetovaza i ostala. Pa da i RS igra za BiH i da djeca u RS imaju za koga navijati... korak po korak. Al hvala patriotama iz Svedske sto nam namecu svoje frustracije i ne dopustaju nam da pokusamo da nastavimo zivjeti u ovoj ovakvoj drzavi, jedinoj koju mi (za razliku od njih) imamo.
Medo-Brundo
boli me cundara i za jednim a i za drugim!!!
HRASNO_1921_HRASNO1921
Momak je godinama na udaru navijaca i to sve zbog toga sto je na ruci istetovirao jedan dio drzave, i pored svega konstantno trpi uvrede i prozivanja, i neka im je odgovorio, BHF ima m*** da se kurci po dijaspori a u BIH gledaju da se ne zamjere kojoj navijackoj grupi (aludiram na Manijake i Horde prije par godina kada su ih poskidali do gole kože), podrska Vranješu, momak svaku utakmicu daje 100% za reprezentaciju, a ovi klošari da im nije rata bilo nebi vidjeli inostranstva i usput neka nauce koju rijec maternjeg ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.