Vranješ odgovorio bivšem selektoru Belgije koji ga je nazvao budalom

Ogi ne ostaje dužan

Vranješ odgovorio bivšem selektoru Belgije koji ga je nazvao budalom

Reprezentativac BiH Ognjen Vranješ tema je brojnih tekstova koje objavljuju mediji u Belgiji. Nije u pitanju njegov kvalitet, jer je pokazao da zaslužuje igrati u timu poput Anderlechta, međutim ono što mu se zamjera je nedisciplina u igri.

Sve je krenulo od utakmice sa Dinamom u kojoj je Vranješ zaradio crveni karton i ujedno napravio jedanaesterac, što je u velikoj mjeri razljutilo trenera Heina Vahhaesbroucka, a po njemu je nešto kasnije 'opleo' i bivši selektor belgijske reprezentacije Aime Anthuenis nazvavši ga - budalom.

"Kao trener, da li biste i dalje vodili tim sa takvom budalom u njemu? Uzmite za primjer utakmicu protiv Dinamo Zagreba u kojoj je Vranješ udarao sve što se kretalo po terenu. Skrivio je penal i dobio je žuti karton. I, kada pomislite da će se malo primiriti, za manje od minute opet je u akciji i dobije crveni karton", prokomentarisao je Anthuenis, inače 74-godišnji stručnjak.

Naš nogometaš mu, očekivano, nije ostao dužan, pa je vrlo brzo putem Instagrama poslao poruku Anthuenisu.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:


Top Komentari

Gvardiola
Uh, bolje mu je bilo da šuti
12 8
Keno
Ovaj tip definitivno nije sav svoj
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi