13

Komentari (13)

Ubica_bez
Istina100% ,svaka njima cast!Hrvatska liga je mercedes,marka ime.... nekakav Dundulek u evropakoj ligi citava ekipa vrijedi ko Elvir Koljic. Gdje su to nasi klubovi u evropi?
Ubica_bez
Istina100% ,svaka njima cast!Hrvatska liga je mercedes,marka ime.... nekakav Dundulek u evropakoj ligi citava ekipa vrijedi ko Elvir Koljic. Gdje su to nasi klubovi u evropi?
glad
"Da žive u Njemačkoj ne bi se susretali sa blokadama sistema, kamenjima spoticaja, ali ovdje gdje je sve upereno prema normalnosti i sistemskoj uređenosti oni izdržavaju nadljudski, a ustvari ležerno, fino." Šta ovo znači?
K79
Čulić piše interesantne tekstove samo da manje spominje Amara i Husrefa bio bi još interesantniji, međutim vrlo često je kontradikoran u svojim pisanjima, neki dan je pisao o tome kako su naši klubovi jadni i smiješni jer nikad niko nije prodao igrača za milion i kako najbolje igrače dajemo za 500-600 hiljada što je ništa, a danas odjednom piše o tome kako je Krupa napravila ogroman posao prodavsi Koljica koji generalno vrijedi više ! i tako stalno kao da zaboravi šta je pisao neki dan, a šteta talentiran momak za pisati
DeroVolk
Smijesan si Culicu
milivoje
hahahahahahaha jasta,Rumuni poznati po plaćanju odštete,živi bili pa vidjeli koliko će braća Ilić prijaviti poreza državi.
Mesa.Sabanadzovic
Prije je bilo da neko iz bezveznog kluba mora doci u zelju i sarajevo da bi imao odskocnu dasku. Mislim da je to poenta a ne gdje nam najbolji igraci odlaze. Mi smo jadni pa je dobro da iko odavde ode kamoli iz krupe. Rade ljudi dobar posao
Mama
BH novinari slave prodaju najboljeg napadača u BIH u Rumunjski tim za 450 000 eura,a samo primjer da je Dinamo prodao lijevog beka juniora bez nastupa u A timu za milion eura i hrvatski mediji su to samo ispratili bez senzacionalističkih naslova a kamoli nekih kolumni.
xavi26
kada ovaj transfer poredimo sa tim Dinamovim on fakat i izgleda smijesno, ali kada ga poredimo u okviru BiH, onda je on nesto o cemu vecina bh. klubova moze samo sanjati..
Mama
Slaven je prodavao za 2 miliona zadnjeg u Rangerse
Mama
Dva puta pročitam i opet neznam šta sam pročitao,e moj kvazi novinari ostavi se piskaranja,nije to za tebe prijatelju.
Mama
Dok se vi budete zadovoljavali sa transferima od 300 400 hiljada do tada nema uspjeha a čudite se kad dinamo proda igrača za 23 miliona
mlacenica1
Ne bih se bas time javno hvalio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti