Vrijeđao mu preminulog sina, pa umalo dobio batine na tribinama

Livermore krenuo u obračun sa navijačem

Vrijeđao mu preminulog sina, pa umalo dobio batine na tribinama

M. Šljivak

Fudbaler West Bromwich Albiona Jake Livermore pokušao je da se obračuna sa jednim od navijača ekipe West Hama tokom sinoćnje utakmice.

Sve se počelo dešavati po izlasku 28-godišnjeg veznjaka iz igre. Jedan od navijača je vrijeđao Livermorea, a ovaj uvrede nije želio trpiti i krenuo je pema njemu.

Fizički obračun je spriječio pomoćni trener John Carver koji je smirio Livermorea, a menadžer tima Alan Pardew nije nimalo sretan zbog onog što je vidio.

"Vidio sam Jakea u publici i to me je uznemirilo. Niko ne želi vidjeti svog igrača tamo. Nema šanse da bi to napravio bez razloga. Znam ga odličan je momak i nešto ga je dobro pogodilo", rekao je Pardew.

Svjedoci tvrde da je navijač Čekićara izrekao užasne uvrede na račun fudbalera i njegove porodice. On to nije mogao oprostiti i navijača je vjerovatno na kraju samo sreća spasila jer mu je psovao sina koji je preminuo 2014. godine.

Livermore je karijeru počeo u Tottenhamu. Igrao je potom na pozajmicama po raznim ekipama, prethodne tri sezone je nastupao za Hull, a za WBA je potpisao u januaru prošle godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi