Vršajević: Raduje me ponovna saradnja sa Sušićem i Baljićem

Bh. fudbaler nakon potpisa za novi klub

Vršajević: Raduje me ponovna saradnja sa Sušićem i Baljićem

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje, 32-godišnji Avdija Vršajević je pronašao novi klub.

Nakon što je Osmanlispor ispao iz eltinog ranga turskog fudbala Vršajević je odlučio karijeru nastaviti u Akhisaru.

Inače ovaj klub je nedavno preuzeo nekadašnji selektor Zmajeva Safet Sušić, pa je jasno da je popularni Pape bio jedan od glavnih krivaca za Avdijin dolazak u Akhisar koji je izborio nastup u Evropi u novoj sezoni. Treba dodati i da je Sušićev pomoćnik u Akhisarsporu proslavljeni bh. fudbaler Elvir Baljić.

"Od danas je moj novi klub Akhisarspor sa kojim sam potpisao dvogodišnji ugovor. Veoma sam sretan što sam došao u jedan organizovan i ozbiljan klun koj je prošle sezone osvojio Kup Turske. Također, raduje me ponovna saradnja sa Safetom Sušićem i Elvirom Baljićem sa kojima imam odlične uspomene i odnose iz reprezentacije BiH", izjavio je Vršajević nakon potpisivanja ugovora sa svojim novim klubom, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nadam se da ću svojim igrama opravdati povjerenje Uprave kluba i trenera Sušića."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi