Safet Sušić i zvanično na klupi Akhisarspora

Novi izazov za bh. trenera

Safet Sušić i zvanično na klupi Akhisarspora

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić i zvanično je preuzeo Akhisarspor.

Dogovor s ovim turskim prvoligašem popularni Pape je postigao još prije nekoliko dana, a saradnja između dvije strane danas je i ozvaničena, što je potvrđeno na klupskoj stranici.

Sušić je sa Akhisarsporom potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produženja saradnje, a zajedno sa njim u klubu će kao pomoćnik raditi Elvir Baljić, također proslavljeni bh. fudbaler. 

Akhisarspor je inače osigurao plasman u Evropsku ligu osvajanjem turskog Kupa, tako da je pred našim stručnjakom sasvim sigurno veliki izazov u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Sušić je već imao priliku raditi u Turskoj vodeći Alanyaspor, Rizespor, Konyaspor, Istanbulspor, Ankaragucu i Ankaraspor.

Top Komentari

SEIKO
HAHAHAH TELEĆA GLAVA 5-6 KOLA I NOGA.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi