Vrsaljko napušta Sassuolo, ali ne i Italiju
FOTO: EPA

Pronašao novi klub?

Vrsaljko napušta Sassuolo, ali ne i Italiju

Defanzivac hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljko zamijenit će Sassuolo sa Napolijem, tvrdi Sky Sport Italia.  

Vrsaljko je jedan od najboljih mladih bekova u Seriji A i nije iznenađujuće što se njegovo ime dovodi u vezu sa najvećim evropskim klubovima, a vijest koju su objavili mediji na Apeninima govori da će sljedeći njegov klub biti Napoli. 

Sassuolo je za Vrsaljaka tražio 20 miliona eura, no na kraju će Napoli odmah platiti pet miliona manje, a s raznim bonusima taj će transfer na kraju narasti to spomenutih 20. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nekadašnji član Dinama, Genove i Lokomotive trebao bi predstavljati veliko pojačanje za Napoli koji sljedeće sezone želi biti konkurentan u Ligi prvaka. Već ranije je potvrđeno dovođenje Lorenza Tonellija iz Empolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi