Vrsaljko želi u Inter, ali mu Atletico pravi veliki problem

Žele ga odmah prodati

Vrsaljko želi u Inter, ali mu Atletico pravi veliki problem

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko želi napustiti Atletico Madrid ovog ljeta i vratiti se u italijansku Seriju A.

Vrsaljko je bio jedan od najboljih igrača Vatrenih na Mundijalu u Rusiji, a veliki interes za njega pokazao je Inter. Klub s Meazze želi dovesti Vrsaljka na posudbu do kraja ove sezone uz obavezu da otkupe njegov ugovor narednog ljeta.

Hrvatski igrač je priznao da mu je želja da se vrati u Italiju, te da nema ništa protiv dolaska u Inter. Vrsaljko nije baš zadovoljan u Atletico Madrid, no čelnici španskog kluba mu prave veliki problem oko odlaska iz kluba.

Naime, Inter želi platiti šest miliona eura za posudbu do kraja naredne sezone, te bi platili još 25 miliona eura narednog ljeta za otkup njegovog ugovora. Međutim, iz Atletica su poručili da Vrsaljko može ići samo ukoliko Inter ili neki drugi klub odmah uplate novac za transfer.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inter nije u mogućnosti to da uradi zbog suspenzije kupovine novih igrača do narednog ljeta, te je za njih jedina opcija da Vrsaljko dođe na posudbu. Hrvatski igrač želi da ide u Inter, no sada je sve u rukama Atletica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi