Uz ovacije je danas karijeru okončala legenda Premijer lige BiH

Šćepanović okačio kopačke o klin

Uz ovacije je danas karijeru okončala legenda Premijer lige BiH

E. Škorić

Danas u meču Slavije i Leotara u 30. kolu Prve lige RS oprostila se jedna od legendi bh. Premijer lige, Vučina Šćepanović (38).

Šćepanović je u BiH stigao 2003. godine kao tinejdžer potpisavši za Slaviju. Bile su to najbolje godine za klub iz Istočnog Sarajeva.

Kasnije je Šćepanović igrao za Sarajevo, Zrinjski i Olimpik, pa se opet vratio u Slaviju u čijem dresu se danas i oprostio.

Uz ovacije je kapiten Slavije okončao uspješnu igračku karijeru, a za očekivati je da ga u dogledno vrijeme vidimo na klupi nekog od timova, pa možda upravo Slavije, budući da se posvećuje trenerskoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U bogatoj igračkoj karijeri nosio je još dres Makedonije GP, beogradskog Hajduka, Sartida, Bečeja...

Promo

Top Komentari

DanteDMC
Ja legende i qrca.
2 4
damir_mo
Gospodina na terenu i van njega , hvala ti za sve što si uradio u Zrinjskom , veliki pozdrav iz Mostara
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi