Vučinić pred derbi Rima: Predviđam 2:0 za Romu, Džeko, De Rossi ili Kolarov!

Nekadašnji napadač Vučice

Vučinić pred derbi Rima: Predviđam 2:0 za Romu, Džeko, De Rossi ili Kolarov!

Nekadašnji napadač Rome i Juventusa Mirko Vučinić govorio je za italijanske medije o predstojećem susretu između Rome i Lazija. 

Vučinić je igrao za Romu pet godina i za to vrijeme je postigao skoro 50 golova u Seriji A, pa je logično da je predvidio trijumf Vučice u ovom susretu.

On smatra da će Roma pobijedili Lazio 2:0.

"Roma je vrlo snažna, ali nema sreće. Dovoljno je dobra da pobijedi bilo koga. S druge strane, Inzaghijev tim je kompaktan i igra dobar fudbal. Roma je nadmoćna, ali derbi je ipak derbi".

"Moja predviđanja? Mislim da će Roma dobiti 2:0. Strijelci će biti dvojica između Džeke, Kolarova i De Rossija", kaže Vučinić.

On je govorio i o tome koliko je ovo veliko rivalstvo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Romini igrači dan prije i dan poslije utakmice nisu prijatelji sa igračima Lazija. Ja bih lično volio ponoviti svaki derbi koji sam izgubio od Lazija. Najljepši mi je onaj iz 2010. godine kada sam dao dva gola", kaže Vučinić.

Inače, crnogorski fudbaler je u karijeri, osim Rome, igrao još za Sutjesku iz Nikšića, Lecce, Juventus i Al Jaziru.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi