10

Komentari (10)

senja
A bilo bi zanimljivo da ovi vrate ovog igrača što ga je Vaha otjero, i da im onda svi ostali odbiju igrati. :D
Krosteutegurovic
A jes ovaj Vaha baksuz, pa nije niko odveo više reprezentacija na SP-va a da je manje učestvovao na istim. Ako ga tek tako nogiraju, onda se nadam da će biti kanta za nabijanje, smrdljivci marokanski.
korona
Ja znam ako mu dadnu otkaz navijat cu svaku utakmicu protiv njih i najvise bi volio da budu onda najveca blamaza svjetskog prvenstva covjek ih odvede na svjetsko oni mu dadnu otkaz kakav gadan narod u pm i nezahvalan
bk123
navijat ćeš čak i za Hrvatsku onda
C.Banks
Prisjelo im ako mu daju otkaz. Ali raduje me jedna istina, koga će Vaha sljedeće odvest na Mundijal
Samke1921
Hoce svi da dodju na gotovo.
kenny
**** vas vise fudbalski savez maroka, citav maroko, vahid i ko god ce ga zamjeniti us sred s*pka. Kako ste dosadni boze sacuvaj
FahroKonjHodzic
opet vahu napenalise nogom u gujcu e vaha vaha
zilan66
E fahro konju kako bi ja volio tebe napenalit nogomu gujicu.
BaboBih
Epizoda 58, do sada objavili raskid ugovora 50 puta, ali jos jednom evo sta fali :D da nas sve iznenade.. pripremite se za mjesec dana slicna Epizoda 59 ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.