Wanda je u posljednji čas pokušala promijeniti sudbinu Edina Džeke, ali bezuspješno

Dijamant će ipak preći u Inter

Wanda je u posljednji čas pokušala promijeniti sudbinu Edina Džeke, ali bezuspješno

Italijanski gigant Inter ponovio je još jednom agentu Maura Icardija Wandi Nari da argentinski fudbaler nije u planovima ove ekipe naredne sezone, prenosi Calciomercato. 

Za ekipu Intera se ovog ljeta možda veže i najveći broj špekulacija, ali Nerazzurri su za sada malo toga ozvaničili ili gotovo ništa.

Edin Džeko, Romelu Lukaku i Mateo Kovačić su samo neki od fudbalera koji se svakodnevno povezuju sa Interom, ali za sada nema nikakvih zvaničnih potvrda.

Također, očekuje sa da će Nerazzurre napustiti neki fudbaleri, a jedan od njih je Mauro Icardi. Wanda je pokušala spasiti stvari u zadnji čas, ali čini se kako od toga ipak neće biti ništa.

Kako prenosi pomenuti izvor, Wanda je telefonom zvala trenera Intera Antonija Contea koji joj je saopštio da neće računati na usluge Icardija naredne sezone.

Dakle, u klubu sada sam,o čekaju dobru ponudu i pustit će dosadašnjeg kapitena da ide.

To znači da će na Giuzeppe Meazza stadion gotovo sigurno doći novi napadači, a kako sada stvari stoje to će biti Lukaku i Džeko koji bi mogli igrati u tandemu u napadu sljedeće sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calciomercato prenosi kako će upravo Džeko biti igrač od kojeg će Inter sljedeće sezone najviše očekivati u napadu, ali se očekuje da će mu se priključiti i Lukaku. 

Ostaje još samo da Inter počne i zvanično objavljivati ove informacije, za sada je naravno sve u domenu špekulacija italijanskih medija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Avayan
Ova kurava uništi liku karijeru. Ženama nije mjesto u fudbalu!!!! Ona je dokaz!
3 1
ratip irats
Popustite i Edina vise. Poceli ste pretjerivati, a majstor ce igrati gdje bude suđeno...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi