Wanda Nara Lukakuu: "Sad gledaj nokaut fazu Lige prvaka ispred TV-a"

Tvrdi da ne zna zabijati u velikim mečevima

Wanda Nara Lukakuu: "Sad gledaj nokaut fazu Lige prvaka ispred TV-a"

E. Škorić

Wanda Nara, supruga i zasutpnica Interovog napadača na posudbi u PSG-u, Maura Icardija, obrusila se na Romelua Lukakua.

Belgijanac je došao kao Icardijeva zamjena ovog ljeta i sjajan je na početku sezone, a zahvaljujući njemu Inter je ozbiljan kandidat za Scudetto zajedno s Juventusom.

Stigao je za 65 milion aeura, pokazao se kao pravo pojačanje, ali Wanda ga je napala da golove postiže samo u 'malim utakmicama'.

"Bilo bi lijepo vidjeti ga kako postiže golove na bitnim utakmicama. U Ligi prvaka nije mogao zabiti u velikim trenucima i sada će nokaut fazu gledati pred TV-om. Možete kritizirati Icardija i reći šta god želite, ali istina je da je posljednja devetka koja je zabila 120 golova za Inter", kazala je Wanda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ujedno je to bio Wandin odgovor na tvrdnju navijača Giacoma Valentija u jednoj emisiji kako je Lukaku timski igrač, a Icardi je bio isključivo predodređen da bilda vlastitu statistiku.

Top Komentari

Mele
Kada bi ga Lukako joj zabio, zaboravila bi ovo mlaso stene kraj sebe za minutu..
7 1
Bhf111
Ova wanda ce me.otjerati sa ovog portala
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi