Wanda otkrila sudbinu Maura u Interu: Sada je sve jasnije!

Ostaje u Interu?

Wanda otkrila sudbinu Maura u Interu: Sada je sve jasnije!

Samir Mlaćo

Wanda Nara, Mauro Icardi i Beppe Marotta protekle sedmice su održali sastanak kako bi se konačno riješila bura oko potpisivanja ili nepotpisivanja novog ugovora između Argentinca i Intera. 

"Bio je to jedan jako prijateljski sastanak, koji je za cilj imao pronalazak solucije koja bi odgovarala i nama i Icardiju", saopštili su tada iz Intera.

Argentinac je zbog toga na ledu, a čini se da će dogovor na kraju ipak biti postignut.

"Utakmicu za vikend smo gledali kući. Ne želim da pričam sada da se nešto pogrešno shvati, ali voljela bih da Mauro ostane u Interu", istakla ja Wanda.

"Navijam za Inter i nadam se da će se situacija što prije riješiti. Mauro želi da ostane ovdje i to ćemo poštovati".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardi je ranije preko advokata poručio čelnicima Intera da želi da oni "javno rehabilituju njegov imidž" i otkriju razloge zbog kojih mu je oduzeta kapitenska traka.

Odavno se, međutim, špekuliše da su čelnici Intera odlučili oduzeti Icardiju kapitensku traku jer vjeruju da je on postigao dogovor sa Juventusom oko navodnog transfera već na ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi