Wanda postavila uslove novog ugovora pred čelnike Intera i poprilično ih je šokirala
Mauro Icardi je i ove sezone prvo ime tima iz Milana, pa je tako u 22 odigrane utakmice postigao 13 pogodaka (Foto: EPA)

Traži duplo više novca za svog muža

Wanda postavila uslove novog ugovora pred čelnike Intera i poprilično ih je šokirala

M. Šljivak

Mauro Icardi ima želju za ostankom u ekipi Intera.

Argentinac je jasno iskazao želju za ostankom na Giuseppe Meazzi, ali njegova supruga Wanda koja se brine za karijeru sjajnog napadača, postavila je pred Inter težak izazov.

Wanda je u razgovorima od rukovodstva Intera zatražila duplo veću platu od aktuelne, odnosno traži devet miliona eura po sezoni, te je zatražila da se poveća odštetna klauzula koja je trenutno 110 miliona eura.

Čelni ljudi Nerazzurra žele da u novom ugovoru klauzula potpuno nestane. Ova od 110 miliona eura validna je do sredine jula, ali očigledno da Wanda ne želi da Inter potpuno kontroliše ugovor njegog muža.

Međutim, i povišica je problem. Niko na Mazzi nije očekivao da će gospođa Icardi tražiti toliku povišicu i sada će biti veoma interesantno vidjeti kako će sve na kraju završiti.

"Wandu zanima samo novac, baš je briga za Maurov ugled"

Pored golova koji su ga digli među najbolje napadače svijeta, mAUROV brak sa Wandom Narom je ono o čemu se dosta piše i što je neizbježna tema, posebno jer je Wanda bivša supruga njegovog prijatelja Maxija Lopeza.

Wanda je preuzela potpuno kontrolu i nad karijerom svog supruga. Ona mu je odavno agent i zbog nje je Mauro otkazao saradnju Ablanu Morenu, dugogodišnjem zastupniku.

Upravo je Moreno imao izlaganje o Wandi za Radio Sporitva i nije imao nimalo lijepe riječi za nju.

"Icardi daje dosta na terenu. Međutim, Wanda ima loš uticaj na sve ostalo. Ona misli samo na novac. Njegov posao na terenu je zaista fantastičan, a napravio je puno zbog svog mentaliteta i jer ima perfektno tijelo za Seriju A. Međutim, Wandu interesuje samo novac i baš je briga za njegov ugled i vrijednost kao Interovog kapitena", rekao je Moreno, te je nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svaki agent može pričati o obnovi ugovora, ali način na koji se o tome priča je važan. Ne možeš tek reći, ovo su Icardijeve cifre i sve staviti na društvene mreže. Trebaju otići u klub i razgovarati umjesto da sve završava na internetu", istakao je Moreno.

Wanda je optuživala čelnike Intera da su njenog muža pokušali prodati velikom rivali Juventusu, a za njegove usluge ranije su interes pokazivali Real Madrid i Chelsea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Hvala Mister Šljivak, 2 dana nije bilo ove fufe, bio sam se zabrinuo! Je li promijenila klub, u kakvoj je formi, jebel se sa komsijama?
11 2
NKZ1922
Kako mislite "za muza"? Valjda za sebe
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi