Wandi pukao film: "Mauro ima Instagram, pitajte njega"

Umorna od silnih pitanja

Wandi pukao film: "Mauro ima Instagram, pitajte njega"

E. Škorić

Wanda Nara, supruga napadača Maura Icardija i ujedno njegova zastupnica, umorila se od pitanja o budućnosti Interovog igrača.

Icardi je ovu sezonu posuđen PSG-u i imao je dobre partije, ali još uvijek nije poznato hoće li francuski prvak otkupiti ugovor od Intera.

Glasine su kako je Wanda obavijestila PSG da se Icardi na kraju sezone vraća u Inter, a na Instagramu je na kraju u jednom lajvu dobila upravo pitanje o tome da li će Mauro ostati u Parizu ili će opet obući plavo-crni dres.

"Mauro dođi ovamo, Mauro idi tamo... Ne želim više nogometna pitanja o Icardiju. I on sam ima Instagram profil, možete ga direktno pitati o njegovoj budućnosti. Bože, koliko samo pitanja o Mauru...", odgovorila je Wanda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno su Atletico Madrid i Juventus zainteresovani za 26-godišnjeg Argentinca, ali nije isključeno ni da ga kupi PSG, koji ionako ostaje bez Edinsona Cavanija.

Top Komentari

Maestro
Jeste se digli ovu kurvetinu reklamirat
1 2
user1587303906
Ma sranje he od igraca ako se i u inter vrati nece svejedno igrat
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi