Wenger: Frustriran sam...
Legendarni Francuz je vodio londonski Arsenal čak 22 godine, ali se odlučio na odlazak jer je na titulu prvaka čekao već 14 godina i navijači su postali veoma nestrpljivi (Foto: EPA)

Nedostaje mu trenerski posao

Wenger: Frustriran sam...

Bivši menadžer Arsenala Arsene Wenger priznao je da mu teško pada što trenutno ne vodi nijedan klub.

Francuz je nedavno nakon 22 godine provedene u Arsenalu odlučio napustiti Emirates, a premda se u proteklom periodu povezivao s mnoštvo klubova, još je bez angažmana.

Ne skriva Wenger da mu teško pada što ga mnogi otpisuju, smatrajući da je došao njegov kraj njegovoj trenerskoj karijeri.

"Ljudi vas otpisuju kada ste stariji, ali ja još nisam završio karijeru. Nisam penzionisan, već sam frustriran. Volim da se takmičim i to je ono što mi sada nedostaje", kazao je Wenger za BeIn Sports.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wenger je također poručio kako će sljedeće godine pronaći novi posao, a priznao je i da bi volio da to ne bude u Engleskoj, jer se već zasitio rada u toj zemlji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti