Wenger: Novi stil života me smara

Ne može da se navikne

Wenger: Novi stil života me smara

Arsene Wenger je od završetka prošle sezone slobodan trener i trenutno je bez angažmana.

Nakon 22 godine provedene na klupi Arsenala, Wenger je ljetos završio svoju karijeru na Emiratesu i odlučio uzeti predah. Međutim, izgleda da mu je ovaj način života već pomalo dosadio, pošto je tako zvučalo u posljednjem intervjuu.

"Uopšte se ne osjećam kao da sam u penziji, ali me ovo već pomalo frustrira i smara. Ja sam takmičar po prirodi, takav sam čovjek i nedostaje mi to u životu sada. Moram priznati da sam se zaželio posla", iskren je bio Wenger, koji je potom dodao:

"Naravno, ne nedostaju mi baš sve stvari koje nosi fudbal, jer mi je lijepo bez onog pritiska s kojim sam se dugo nosio. Ali, nisam završio svoje. Ljudi vas obično otpišu kada dođete u neke zrelije godine, ali ja ću nastaviti sve dok imam apetita za životom i fudbalom".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsene Wenger, čija trenerska karijera traje preko 35 godina, dodao je i da uopšte nije imao nikakav kontakt sa Milanom, iako se nedavno mnogo špekulisalo o tome da bi mogao preuzeti italijanskog giganta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi