Wenger se vraća, ali postaje selektor
Wenger je napustio Arsenal, te je nakon toga radio kao stručni komentator na nekoliko poznatijih TV kuća.

Želi biti na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Wenger se vraća, ali postaje selektor

E. Oštraković

Bivši trener Arsenala, Arsene Wenger, još uvijek nije pronašao novi posao nakon odlaska iz svog bivšeg kluba.

Ipak, kako prenose engleski mediji, on nije odbacio mogućnost da vodi neku od reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru koje će biti održano 2022. godine.

"Mogu da vidim sebe kako radim za tim. Imao bih dovoljno vremena u odnosu na posljednji posao i ne bi imao ništa protiv toga. Oduvijek sam htio da budem bio Svjetskog prvenstva, jer tamo su najbolji fudbaleri"; rekao je Wenger, te je dodao:

"Nadam se da ćete me vidjeti u Kataru na Svjetskom prvenstvu. Želim da iskusim taj adrenalin koji takmičenje donosi" završio je Wenger.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Wenger je napustio Arsenal, te je nakon toga radio kao stručni komentator na nekoliko poznatijih TV kuća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi