Werner zbog Liverpoola već odbio dvije ponude
Foto: EPA

Nijemac igra odlično

Werner zbog Liverpoola već odbio dvije ponude

Nijemac Timo Werner bit će, bez dileme, među najtraženijim fudbalerima predstojećeg ljeta.

Werner iz kola u kolo 'rešeta' protivničke mreže i trenutno je drugi strijelac Bundeslige, a partije koje pruža, očekivano, ne prolaze nezapaženo i izvjesno je da će napustiti Leipzig.

U ugovoru Wernera stoji otkupna klauzula od 60 miliona eura, što nije pretjerano veliki trošak za velikane s kojima se povezuje, a neke od njih je navodno već odbio.

Kako izvještava Athletic, Werner je odbio ponude od strane Manchester Uniteda i Barcelone, i to sve kako bi karijeru nastavio u Liverpoolu, koji je također voljan da ga angažuje na kraju sezone.

"Werner želi da sarađuje sa Kloppom", navodi se, između ostalog.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nedavno se Werner javno ponudio Liverpoolu, kazavši, između ostalog, kako Kloppa smatra najboljim trenerom na svijetu i da bi se uklopio u njegov sistem igre.

U dosadašnjem dijelu šampionata Werner je, podsjetimo, postigao 21 pogodak u 23 utakmice, a pritom je ubilježio i sedam asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Leo1990
Pametan potez.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi