15

Komentari (15)

denimen9
Liverpool one season wonder
amer8
user1597698961
Ovaj west ham je opaka ekipa,mogu pomrsiti racune,izbacili iz kupa i junajted i man.city,,dobili liverpula,brane se bas dobro a naprijed sa bowenom i antonio mogu nauditi svima,a iza njih standardni vezni engleske Rice,,kako igraju trenutno daleko ce i u Europa ligi
miki30
King Kenny na aparatima. Saće njegova teza, ovo je najjača liga svako svakog može pobjediti. Jes nema ni govora, valja opet 30 godina čekati.
Sars33
Nas poznati komentator...
King_Kenny
...ja ne znam jel postoji i jedan veliki klub na svijetu da ga sudije ovako pljackaju i kradu kao sto se to radi Liverpoolu u EPL...nevjerovatno...cist faul nad golmanom po svim mogucim pravilima i glavni sudija i trojica sudija u VAR sobi se prave ludi...cijeli svijet je vidio faul nad golmanom jedino oni nisu...i kako da igras dalje kad te tako sj*bu u 4. minuti utakmice...o sjeckanju utakmice i konstantnom sviranju diskutabilnih prekrsaja da i ne pricamo,sve se radilo da se igra Liverpoola ne razvije...
nije.suplja
King_Kenny
@nije.suplja ...na stranu to sto je i Liverpool vecinu utakmice odigrao za k*rac...kod drugog gola lik prolazi kroz 5 igraca Liverpoola oni se svi sklanjaju kao da svi imaju zute kartone pa niko ne smije da ga faulira...previse se igra mekano,a ovi u napadu hoce da se usetaju u gol ekipi koja se brani sa 11 igraca u sesnaestercu...niko da se sjeti da uputi sut izvan sesnaesterca,pa mozda uleti neki odbijanac.
IvanKing
Nemoj čovječe Božji pričati,Atletico dobio superkontroverzni crveni protiv Liverpoola od sudca kakav covjece faul nad Alissonom, šta treba Ogromna da uradi skloni se Laissonu i kaže izvolite golamane loptu čovjek skočio Alisson nije uspio ispred njega se postaviti i tjt, Liverpool je igrao za njihove standarde lose, 4 prave prilike 2 gola , West Ham 4 prave prilike 3 gola najlakše za objasniti, West Ham se zna braniti tvrda ekipa totalno.
Viper20
E ako seLiverpoolu ne navlace sumnjiva isključenja,penali onda nez
King_Kenny
@IvanKing ...nauci pravila fudbalske igre pa cemo pricati,do tada mi se ne kaci na komentare ako nije problem...zna se da je golman u kaznenom prostoru zasticen i da se svaki kontakt sa njim karakterise kao faul...ovo danas nije bio samo kontakt nego i udarac laktom u glavu i ledjima u golmana,znaci oborio ga i sprijecio da uhvati loptu,nije sigurno pao onako sam od sebe...ali djaba ja to pricam ljudima koji ne znaju pravila.
IvanKing
Ti si izgleda Kenny nažalost jako glup, neka je golman zaštićen ali šta čovjek tu može uraditi on ide glavom na loptu da zabije gol, a to što Alisson ne može izbiti loptu ispred njega to je njegov problem, rekao sam, to nije smetanje golmanu čovjek nema potrebe da se sklanja a na njega ide lopta da je on išao na golmanovu loptu onda ok faul je,ali je Ogbonna stigao prije Alissona da igra loptom pa tu nema spora kriv je golman zbog svoje slabe reakcije i gotovo.
Siporex
@IvanKing nije on kriv sto se rodio kao budala haha
Citao sam njegove kom i tacno lik nije ok sa glavom,nakon sto mu to kazes,slijedi block jer niko od nas ovdje ne poznaje nogomet i nj pravila,osim naravno doticnog luzerpulovca...koji bot majko mila haha
IvanKing
Nije problem što je navijač Liverpoola nego je problem što time ne može gledati situaciju neutralno a sa neutralnog gledališta tu faula nema i točka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.