West Ham na brutalan način otpustio legendu kluba
Foto: EPA

Collins više nije Čekićar

West Ham na brutalan način otpustio legendu kluba

Midhat Šljivak

Ekipa West Hama na brutalan je način otpustila legendu ovog kluba Jamesa Collinsa.

Iskusni defanzivac koji je čak 10 sezona nosio dres Čekićarima, dobio je obavijest o otkazu putem e-maila.

Iako je bilo izvjesno da će uskoro 35-godišnji štoper da napusti londonski klub, rukovodstvo ovog tima je odlučilo da mu to saopšti na najgori mogući način.

Niko od čelnika nije imao hrabrosti da sjede i razgovara sa njim, te su mu za otkaz odlučili saopštiti putem elektronske pošte.

Interesantno, prije nekoliko dana na sličan način je i menadžer David Moyes otjeran iz kluba. Njemu su iz Uprave preko telefona odlučili reći da ga ne žele više na ovoj poziciji.

Collins je u dva navrata nosio dres Čekićara i tu je proveo 10 godina. Odigrao je ukupno 214 utakmica i postigao je devet golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti