West Ham ne želi pustiti Hernandeza u Valenciju

Čekićari žele zadržati Chicharita

West Ham ne želi pustiti Hernandeza u Valenciju

Od odlaska Javiera Hernandeza iz West Hama, kako stvari stoje, neće biti ništa.

Nije tajna da je ovaj 30-godišnji meksički nogometaš nesretan u West Hamu i da sve ozbiljnije razmišlja o promjeni sredine, a kao najkonkretnija u borbi za njegove usluge pokazala se Valencia.

Slijepi miševi očajnički pokušavaju naći zamjenu za Michyja Batshuayija koji je otišao u Monaco, a premda se popularni Chicharito kao sličan tip igrača idealno uklopio u njihovu shemu, na kraju će Španci morati potražiti drugo rješenje.

Za transfer u Valenciju i sam Hernandez je bio zainteresovan, ali kako piše Marca, sve je stopirala uprava West Hama koja se ne želi olako određi trenutno prvog strijelca momčadi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hernandez za West Ham nastupa od ljeta 2017. godine, a u minuloj polusezoni je za tim iz Londona odigrao 14 utakmica u Premier ligi i pritom postigao četiri pogotka uz dvije asistencije.

Prethodno je u karijeri igrao za Manchester United, Bayer Leverkusen, Real Madrid i Chivas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije