Nema kraja Pirlovim glavoboljama

Novi hendikep

Nema kraja Pirlovim glavoboljama

S. Grebović

Lista povrijeđenih igrača u Juventusu danas je bogatija za još jedno ime

Juventus je u subotu večer napravio veliki kiks kada je na gostovanju kod Verone osvojio samo bod odigravši remi 1:1.

Stara dama je tako ostala na trećoj poziciji sa 46 bodova, deset manje od vodećeg Intera, od kojeg ima i jedan meč manje.

Pored toga, Juventus će u revanš meču protiv Porta pokušati da nadoknadi poraz iz prvog meča (2:1) i prođe dalje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na sve to, Pirlo se našao i u velikim kadrovskim problemima. Od ranije su na listi povređenih Paulo Dybala, Giorgio Chiellini, Juan Cuadrado, Alvaro Morata, Leonardo Bonucci, a njima će se sada pridružiti i Weston McKennie. Mladi Amerikanac je na treningu zadobio istegnuće mišića i odmah ga je morao prekinuti.

Jedina dobra vest je što Juventus sada igra tri vezane utakmice kao domaćin, nakon Spezije, dočekuje Lacio, a potom stiže i Porto, koga mora da pobjedi za plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi