Kolašinac bi se trebao zabrinuti: Dolazi lijevi bek, Emery će nekom pokazati izlazna vrata
Moguć odlazak Kolašinca (Foto: EPA)

Bira se između Kolašinca i Monreala

Kolašinac bi se trebao zabrinuti: Dolazi lijevi bek, Emery će nekom pokazati izlazna vrata

Midhat Šljivak

Bh. fudbaler Sead Kolašinac odigrao je solidnu prvu sezonu u dresu londonskog Arsenala.

Lijevi bek Topnika je imao dosta promjenjivu formu, a za poziciju lijevog beka se borio sa Nachom Monrealom.

Ipak, dolazak Unaija Emeryja na klupu Arsenala donijeće vjerovatno i određene promjene u ekipi. Španac traži pojačanja, a jedan od fudbalera mogao bi doći i na poziciji lijevog beka.

Emeryjeva želja je fudbaler Celtica Kieran Tierney (21). Ranije je škotski velikan odbijao ponude za 21-godišnjeg fudbalera, ali bi se ovog ljeta transfer ipak mogao realizovati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov dolazak u klub će vjerovatno zatvoriti vrata kluba Kolašincu ili Monrealu. Emery će na kraju donijeti odluko ko će biti prodat i odluka će biti donijeta jako brzo.

Kolašinac je protekle sezone nastupio u 36 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je pet golova uz četiri asistencije. Sa druge strane Monreal je igrao u 38 mečeva i postigao je šest golova.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi