Slavni klub "klonira" navijače, razlikuje ih samo jedan detalj

Nevjerovatna scena

Slavni klub "klonira" navijače, razlikuje ih samo jedan detalj

Admin Čaušević

Pomalo nevjerovatna scena viđena je minulog vikenda. 

Na susretu Wolfsbruga i Arminie iz Bilefelda pažnju režisera privukla su trojica identičnih navijača popularnih Vukova.

Naime, trojica braće identičnog izgleda su veliki navijači Wolfsburga i redovno prate susrete voljenog kluba.

Posljednji put su snimljeni kako zajedno posmatraju meč protiv Arminije, a razlikovao ih je samo jedan detalj iako su praktično bili identično obučeni.

Da se ne radi o montiranoj fotografiji potvrđuje i jedan detalj na osnovu kojeg se trojica braće razlikuju. U pitanju su okvir za naočare koji su imali nijanse žute, bijele te crne boje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Interesantno da ovo nije prvi put da se trojica braće privuku pažnju na sebe pošto su nešto slično uradili i prije nekoliko godina.

Inače, Wolfsburg je meč protiv Arminije riješio u svoju korist sa 4:0, prekinuo je niz od tri uzastopna poraza te prebrodio brige oko opstanka.

Top Komentari

Mad_max
A boje šalova? Kako nose šalove? Tu nikakve razlike nema, zar ne? A ako se gleda druga fotka a ne ona naslovna, onda ovaj u sredini je ubjedljivo najdublji svi su debeljuskasti, ali on posebno. Onda ovaj s naše lijeve strane plava majica dugih rukava, kod ovoga s desne crna, ova u sredini daleko visociji etc.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi