Wolverhampton blizu dovođenja Marcosa Roja

Vukovi se ne šale

Wolverhampton blizu dovođenja Marcosa Roja

S. Grebović

Wolverhampton Wanderersi su u potrazi za još jednim štoperom kako bi kompletirali tim za sezonu u kojoj će ponovo igrati u najvišem rangu engleskog fudbala. Bilo je glasina kako žele da dovedu Pepea iz Besiktasa, ali čini se kako je Marcos Rojoj iz Uniteda puno realnija opcija.

Iako je Marcos Rojo igrač jedan od miljenika Josea Mourinha, Argentinac je imao dosta problema sa povredama u prethodne dvije sezone pa bi ga čelnici kluba sa Old Trafforda upravo zbog toga rado prodali.

Između ostalih pominju se i Toby Alderweireld iz Tottanhama, a navodno je United slao i ponudu za Harryja Maguirea koji je oduševio na prethodnom Mundijalu, a nema sumnje kako će se Murinho ovim pitanjem pozabaviti u narednim danima.

Reprezentativac Argentine bi tako bio sjajno rješenje za odbranu novog Premierligaša, koji ima dobre finansije i koji želi što duže da se zadrži u elitu engleskog fudbala.

Tome svjedoči i činjenica da su u svoje redove doveli neke sjajne igrače kao što su Joao Moutinho, Willy Boly te golman Rui Patricio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi