Wolverhampton dovodi veliko pojačanje iz Juventusa?

Žele Douglasa Costu

Wolverhampton dovodi veliko pojačanje iz Juventusa?

Endin Čaušević

Wolverhampton je u prethodnih nekoliko sezona doveo nekoliko odličnih pojačanja, a čini se da žele nastaviti taj trend.

Vukovi su u prošloj sezoni bili najprijatnije iznenađenje Premiershipa i oduševili su svojim igrama. Klub je dobre igre svojih igrača znao da unovči jer su prije nekoliko dana prodali Dioga Jotu u Liverpool za skoro 45 miliona eura.

Međutim, ovaj klub sada želi dovesti adekvatnu zamjenu za njega jer imaju cilj da i naredne sezone budu u gornjem dijelu Premiershipa. Mediji u Italiji pišu da bi Wolverhampton mogao dovesti veliko pojačanje iz Juventusa.

Naime, Tuttosport je objavio da se na meti Vukova nalazi Douglas Costa koji u Staroj dami nema minutažu koju želi. Nije nemoguće da Costa potpiše za Wolverhampton što bi zaista bilo ogromno pojačanje za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno i njegov agent Jorge Mendes želi da se ovaj transfer ostvari i nagovara Brazilca da prihvati ponudu. Ukoliko do toga dođe Juventus bi mogao zaraditi oko 25 miliona eura.

Costa je u Juventus stigao prije dvije godine iz Bayerna za 40 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi