36

Komentari (36)

samac
Hahaha Bilbija opet crveni za Suljića odmah na početku da se nebi puno borac mučio pa onda penal kakav,a šta ćes nek je zdravo glava..!
mooraa
@Frane najveci glupan na ss.
Frane
6HM6
Sreca pa ovom iz Capljine nije daleko da sudi u Citluku komsijama iz Sirokog?? il mozda NS(lopovi) stede na gorivu,samo se pitam sta da u Sarajevu sudi Irfan Peljto nekom od Sarajevskih klubova?
zgembo.popuslic
Neces vjerovat al sudio je proslu polusezonu Sarajevo-Borac na Kosevu
6HM6
Sigurno je puno grijesio pa su dali da sudi Ligu Prvaka,nije prica od Zelji Sarajevu Borcu Zrinjskom nego ona nama navijacima koji nakon 5 kola znamo ko MORA da bude prvak,cemu je onda draz odlazaka na utakmicu,bolje da MAFIJA odredi prvaka na pocetku prvenstva a onda pusti da se igra ??
zgembo.popuslic
Pitao si se sta bi bilo da u Sarajevu Peljto sudi nekom od sarajevskih klubova. Cak mislim da je i Zelji sudio na Grbavici al ne mogu da se sjetim protiv koga, ne pikam derbi. Hocu da ti kazem da to nije posteno, isto kao sto nije posteno da neko iz Gruda sudi Sirokom ili iz Gradiske da sudi Borcu. Al mi vidimo samo kad je nas klub ostecen pa tada dizemo glas a kad se desi nekom drugom onda okrecemo glavu
user1675926959
Očekivao Željo ponovo pokraden
starmac
Šoferska je tuga pregolema aj puče guma a rezervne nema!Lakše je bilo da mi odemo u Banja Luku igrat da se Bilbija nemuči.
Kakaks
Zaccheroni
Borče predaj se bit ćes razmjenjen
Mujci
Ha ha ha pa ovo je smiješno???Borcu sudija iz Prijedora,Širokom iz Čapljine a Zrinjskom iz Čitluka ????perfektno rasporedjeno
Frane
Šta hoćeš reći pametni, pa na grbavici je sudio Sivac iz Zenice, a prvotno je trebao Petljo iz Sarajeva. Tada nisi pisao i pametan se pravio Muj(o)ci
user1675926959
@Frane samo sam čekao tvoj komentar...Nekad sam te držao kao ozbiljnog navijača almsi me razočarao...Isti si kao i većina ovdje koji vuku samo na svoju stranu....Još usput znaš i uvrijediti ali ok tebi na dušu
Frane
Šta je ovdje bilo pristrano, Sivac nije sudio na Grbavici i Petljo nije bio delegiran? Msm što se mene tiče nek i Kazlagić nama sudi, ali ovdje ispada kao da nikad do sad nisu sudili sudci iz susjednih općina/iste županije, a to je redovno svako kolo.
FahrudinKonjHodzic
najbolje ligu podjelit na tri lige i tri drzave i nece vise niko na suce kukat a onisu najbolji dijo bh nogometa sude ovim invalidima od igrackih neznalica koi lopte sutnut neznaju nit ceterespet minuta ljudski istrcat mogu crknu poslije po sata
NerminGosto
Treba konzilij lingvističara da se skupi da prevede ovaj tvoj komentar!
Taceoni
Nista Vicko neprepušta slucaju
plemic
bilbija sudi u mostaru, čista dvica.
Roodjeniiiiii
Umjesto da Peljto sudi, cak bi i Bandica vise volio vec ovog gremlina.
user1676743085
Ne može nama sudija nista jer smo mi bolja ekipa trenutno igramo najbolji fudbal u ligi tako da nama sudije nista ne znace
Roodjeniiiiii
Igramo mi dobar fudbal, ekipa je dobra. Ali ako si kad igrao znas kako je kad sudija prekida, kad pazljivo moraš ulazit u duel. Kad moras sklanjat nogu i ne smiješ ići do kraja. Kad ti svira svaki duel. Tu se onda desava psihološki momenat, jer sport je prosta stvar, trudis se da budeš bolji da se nadmeces a neko ti ne dozvoljava.
Frane
Plemiću gore je to po nas, njih libo tuki bod gori bod doli, a nami 9 bodova biži Borac, ne mere se to stići ako budu pobjeđivali trećeg na tablici u gostim.
Roodjeniiiiii
Hahah frane bola nauci se pravopisu. "Gori", "doli", "nemere", "nami", "gostim". Ovo su neke riječi koje ne postoje, razumljive vjerovatno samo tebi i jos ponekom stanovniku zapadne Hercegovine...
Frane
Ja sam stanovnik Zapadnog Mostara, a priđe mi dikud koja riječ, ne zamiri, ovaj ne zamjeri.
Roodjeniiiiii
Ne postoji takvo nesto kao zapadni Mostar!! ja sam od rodjenja stanovnik Mostara, otac isto, njegov otac isto, tako koljenima unazad. Ali nikad niko nije spomenuo zapadni Mostar, uvijek samo Mostar. A bgm ti je svaki druga rijec ikavica, ti mora da si neki naturalizovani stanovnik Mostara.
mooraa
@Frane a koji je to jezik u zapadnom Mostaru , zapdnomostarski ? Koliko znam to kako ti pises nije ni po Hrvatskom pravopisu pravilno, tupane.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Borcu sudija iz Prijedora a Sirokom Iz Capljine????
Frane
Nekužim šta hoćeš reći s tim?
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa da je obrnuto bilo bi logicnije a ne da ti sudi susjed,bilo o kome da je rijec..Kuzis?
Frane
Ne, prvo i prvo Čapljina i Široki nisu susidne općine, drugo Željezničar Zrinjski u srid Sarajeva je triba sudit Sarajlija pa je posli sudia Zeničanin, kako je to različito i više logično od tega gore što navodiš.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa napisah da nije ok bilo o kome da se radi pa tako ni da Peljto sudi Zrinjskom na Grbavici.Zenica ima Celik i nema veze sa ovim.
Trapatoni
Aj ba Frane napusi se kürca! Popisam i tebe i tvoje ustase i zapadni Mostar!
zosteer8
@Frane svak te ****,ti stvarno moras opet ici u skolu???
Frane
Ložim malo djecu na vorumu, tko ima bilo kakav status neće online glumit pismenost i baju, online su svi više ono što nisu u stvarnom životu, pa ti sad skontaj.
Trapatoni
Onda ti u stvarnom zivotu nisi ustasa nego pravi Rvat? Jeli tako Francesko na racku te potresko?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.