Xabi Alonso i pomoćnici gledaju u mobitel - Uslijedila je scena koja je naljutila sve u Romi

Čeka ih paklena utakmica

Xabi Alonso i pomoćnici gledaju u mobitel - Uslijedila je scena koja je naljutila sve u Romi

Esmer Oštraković

Bayer Leverkusen ove sezone igra zaista fenomenalno, a Xabi Alonso smatraa se jednim od najtalentovanijih trenera u svijtu.

Pokazao je Španac da itekako posjeduje veliki talenat jer nije mala stvar postati prvak Njemačke sa Bayer Leverkusenom i natjerati neke od najvećih klubova da se bore za tvoj potpis.

Upravo to se dešavalo u posljednjim sedmicama jer su se Bayern iz Minhena, te Liverpool borili za dovođenje ovog sjajnog trenera, ali on je odlučio ostati u Bayer Leverkusenu.

Prije nekoliko dana njegova ekipa izborila je i polufinale Evropske lige i to ponovo bez poraza u dvomeču protiv West Hama.

Iako su gubili od samog početka utakmice koja je odigrana u Londonu, Bayer je na kraju izbjegao poraz, te se plasirao u polufinale ovog takmičenja.

Oglasi

Zanimljiva scena viđena je nakon završetka utakmice koja je odigrana u Londonu, a sve su snimile kamere.

Naime, Xabi Alonso i njegovi pomoćnici gledali su da li igraju protiv Rome ili Milana u polufinalu ovog takmičenja.

Kada su shvatili da će igrati sa Romom bili su presretni i očito je da su se upravo tome nadali i da su htjeli izbjeći polufinale sa ekipom Milana.

Alonso je bio vidno sretan, a njegovi pomoćnici su čak i proslavili jer igraju sa Romom, a ne Milanom u polufinalu Evropske lige.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sigurno je da će upravo ovaj snimak moći iskoristiti trener Rome Daniele De Rossi kako bi motivisao svoje igrače za polufinalne utakmice protiv ekipe Bayera iz Leverkusena.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi