Novi igrač na Camp Nou: "Već je potpisao"
Foto EPA

Ugledni novinar tvrdi

Novi igrač na Camp Nou: "Već je potpisao"

Midhat Šljivak

Katalonski velikan Barcelona u ljetnom prijelaznom roku će dobiti još nekoliko pojačanja.

Već je poznato da će dres tima s Camp Noua nositi Franck Kessie, koji stiže iz Milana kao slobodan igrač, a klub se povezuje s još dosta fudbalera.

Poznati španski novinar Josep Pedrerol otkriva kako je Barca već završila još jedan potpis, no ime nije mogao otkriti. On je u svojoj emisiji rekao:

"Barcelona je potpisala španskog fudbalera, ali još uvijek ne mogu reći ime", istakao je Pedrerol.

Odmah su počele špekulacije među navijačima Barcelone o kojim fudbalerima se radi. Dosta je igrača s kojima se katalonski velikan povezuje, a među njima su Carlos Soler, Jose Gaya, Alex Grimaldo, Dani Olmo, Fabian Ruiz i mnogi drugi.

Barcelona će u svakom slučaju imati nekoliko novih imena u svom timu naredne sezone, a vidjet ćemo ubrzo i ko je Španac kojeg su potpisali.

Oglasi

Također, treba istaći da je Pedrerol saopštio kako bi put Camp Noua mogao i brazilski napadač Gabriel Jesus, kojeg je Manchester City spreman prodati na kraju ove sezone.

Xavi očitao lekciju svojim igračima, izdvojio je "omraženog": "Pa pogledajte ga..."

Barcelona je zapala u krizu kada je to bilo najpotrebnije.

Visoka pobjeda (0:4) u El Clasicu bila je vjetar u leđa Kataloncima, ali hladni tuševi su stigli u Europa ligi od Eintrachta te protiv Cadiza prije nekoliko dana pa je san o trofeju ugašen.

Xavi Hernandez je nezadovoljan trenutnim stanjem u ekipi te je jasno upozorio igrače da će morati promijeniti svoj stav u ostatku sezone.

Na posljednjem treningu Xavi je okupio sve igrače i održao im kratko predavanje. Iznenadio je izborom igrača koji treba biti primjer svim ostalim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, perspektivni trener se odlučio za Ousmanea Dembelea kojem uskoro ističe ugovor, a Francuz se nalazi zaista u odličnoj formi.

"Pogledajte ga... A uopšte nema ugovor", riječi su koje je izgovorio Xavi pred svim igračima, prenio je El Chiringuito.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Adama-brajtvajt-de jong znači evropo boj se
1 5
Goran86
Dembele ih voza jos nisu svjesni
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi