Xavi komentarisao Real: "Mi smo ih uništili!"

Trener Barcelone o najvećem rivalu

Xavi komentarisao Real: "Mi smo ih uništili!"

Admin Čaušević

Real Madrid novi velikim preokretom u Ligi prvaka nikog nije ostavio ravnodušnim. 

Kraljevi su sa 3:1 uspjeli pobijediti Manchester City poslije produžetka te tako izboriti plasman u novo finale Lige prvaka.

Posljednji klub koji je osramotio Los Blancose bila je Barcelona koja je sa 0:4 slavila na Nou Campu. Paradoksalno nakon toga su Katalonci počeli padati u formi, a Real se dizati.

Kraljevi su u međuvremenu stigli i do titule prvaka, dok je Barcelona ispala iz Europa lige i ovu sezonu završava bez trofeja.

O razlici između Barcelone i ostalih klubova koje je u međuvremenu uspio Real preokrenuti govorio je Xavi Hernandez, trener Katalonaca.

"Cijenimo tu našu pobjedu. Sada također, ali to nam nije donijelo nikakav trofej", rekao je trener Barcelone, Xavi Hernadez.

"Mislim da je razlika u tome da smo ih uništili kada smo mogli. Ako propustite prilike za 0:2 ili 0:3 oni se vraćaju..."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Naravno da dajemo veliku važnost našoj pobjedi 0:4. Pobijediti na taj način nam govori kako treba da se takmičimo", poručio je Xavi.

Nakon te pobjede spominjalo se Barcelona ima šansi i za titulu međutim sreća Katalonaca je bila kratkog daha jer je uslijedilo niz teških poraza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dasler
Jeste, ali uzeše vam titulu.. a vi pričajte kako ste ih uništili
6 1
axel42
Et čim se oni ponose? Jednom pobjedom u El Classicu! I uvjek im ista priča. Mi smo najbolji, igramo najljepši fudbal, imamo najboljeg igrača svijeta u našoj ekipi, bla bla bla. U svakoj normalnoj državi bi već davno bili pod stečajem, ne bi dobili licencu za narednu sezonu. Bolje se pokrite po ušima.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi