Video iz svlačionice sve govori: Xavi je jednog igrača samo reda radi pozdravio

Ne mogu nikako da ga se riješe

Video iz svlačionice sve govori: Xavi je jednog igrača samo reda radi pozdravio

Endin Čaušević

Barcelona je prošle sedmice zvanično počela pripreme za novu sezonu u kojoj se mnogo očekuje.

Katalonski klub iza sebe ima dosta tešku sezonu i jasno je da se sada očekuju znatno bolji rezultati. Pojačanja lagano pristižu u klubu, ali problem stvaraju igrači koji ne žele da napuste Barcelonu.

Jasno je da ne mogu svi biti u katalonskom klubu i da će neko morati otići, a trener Xavi Hernandez je već odavno napravio spisak igrača na koje neće računati u novoj sezoni.

Većina njih se pomirila s tom činjenicom i spremni su za odlazak, ali najveći problem pravi danski napadač Martin Braithwaite. Danac odbija da napusti Barcelonu i poručio je da želi do kraja ugovora ostati u ovom klubu

Zbog teške povrede Braithwaite je propustio većinu prošle sezone, ali kada se oporavio Xavi mu uopšte nije dao priliku da igra.

Već tada je bilo jasno da je Braithwaite višak u napadu katalonskog kluba, a to će posebno biti slučaj kada dođe Robert Lewandowski. Da i Xavi lagano gubi strpljenje pokazao je najbolje video kojeg je Barca objavila jutros na Twitteru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Xavi je prije treninga ušao u svlačionicu i pozdravio se sa svakim igračem, ali su svi vidjeli da je to s Braithwaiteom uradio tek reda radi. I Danac je svjestan svega što se dešava, ali i dalje tvrdoglavo odbija da ode.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Joj naslova,pozdravio se s njim sasvim normalno ko i sa svima ostalima hahahahaha
8 0
davide.azzurri
Jbmt zovot sta ja citam
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi