Barcelona bi ovog ljeta mogla iznenaditi sve s pojačanjem koje niko nije očekivao

U slučaju da ne dovedu Bernarda Silvu

Barcelona bi ovog ljeta mogla iznenaditi sve s pojačanjem koje niko nije očekivao

E. Čaušević

Čelnici Barcelone ovog ljeta imaju velike planove kada su u pitanju pojačanja, a već su krenuli u realizaciju.

Barcelona je prošle sedmice predstavila Francka Kessieja i Andreasa Christensena, ali oni su samo početak. Očekuje se uskoro da Barcelona ozvaniči ostanak Ousmanea Dembelea, te potpis Raphinhe koji stiže iz Leedsa.

Naravno, prva želja katalonskog kluba i dalje je Robert Lewandowski koji je navodno na korak od dolaska na Camp Nou, te je ostalo još samo da Barcelona i Bayern riješe neke sitnice u transferu.

Međutim, katalonski Sport piše da je Barcelona odlučna da pokuša dovesti i Bernarda Silvu iz Manchester Cityja koji bi sigurno bio veliko pojačanje u veznom redu.

Kako piše Sport u Barceloni imaju i rezervnu opciju ukoliko Silva bude preskup, a to je Nabil Fekir koji već nekoliko sezona nosi dres Betisa. Fekir se i ranije povezivao s Barcelonom, ali nije bilo ozbiljnijih ponuda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, čini se da sada nije nemoguće da ovaj Francuz dođe u Barcelonu, te bi njegov transfer mogao iznositi oko 40 miliona eura ukoliko Katalonci na kraju odluče da ga kupe.

Ovaj 28-godišnjak je već tri sezone član Betisa u koji je stigao iz Lyona, te je protekle sezone igrao zaista odlično. Iako ima ugovor do ljeta 2026. godine nije nemoguće da napusti klub jer se ponuda Barcelone ne odbija tako lako.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Imal ko da neće preći u ovaj bankrot-raspali klubić??
3 3
Halland
Miralem Miralem Miralem to je sto treba Barci za ozbiljan rezultat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije