11

Komentari (11)

Mirsad1705
Anćeloti je morao tražiti krivca negdje drugo, a da to ne bude on. Nije u pravu kad kaže da je Real bio bolji, pa prvi i jedini korner je izveo u 81.minuti utakmice. Da ne pričamo o udarcima prema golu. Da je bilo koji drugi klub u pitanju, čovjek bi posumnjao da su sudije nešto tu mućkale, ali kad su oni u pitanju, zadnji su na platneti koji mogu pričati o pristrasnosti sudija!
FudbalskiZnalac
Čist gol, oba ramena u istoj liniji. Da ne govorim za malog prgavog cigana Gavija.
allstar35
Pobijedio je ko je bio bolji...čisti ofsajd...vidi se iz aviona...real može samo kmečati...otrese ih barsa uredno bez najboljih igrača u timu zadnje dvije tekme..
YouTalkinToMe
Koju li je anceloti gledao utakmicu kad kaze da su trebali pobijediti.
user1676235346
Namjesteno kao sto sam reko Barca nije smjela izgubit tocka koliko god se peru saprat se nemogu jer su uvjek go vna i ostace kao i ti xavi odvratan lik do bola
Crveni gaviju namjerno udaranje to cutis p...e malena Kupio si sudije , aktivirao poluge bolje šuti da vas ne izbace iz lige
YouTalkinToMe
Kakve poluge, jesu li zlatne?
Novčane da bi preživili dok ih ne kazne , inače bi bili jedno 12 , 13
Ne , već direktni crveni za namjerno udaranje ...
Koliko takvi duela ima kao nacho itd A ono bogami nema puno puta na utakmicu Al svedno kupljene sudije
PapaK
Ako rame nije ofsajd, hajdemo onda promijeniti pravilo, odnosno samo da ne vazi za cigane iz Madrida. Italijanski zabar na kormilu ciganskog kluba. Kakva kombinacija =)))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.